Z vernisáže dětských dílen v Artparku Galerie Rudolfinum © Galerie Rudolfinum, foto Tereza Kunderová

Komentovaná prohlídka a navazující výtvarný workshop pro děti a rodiče reagují na nově uvedenou výstavu Antony Gormley / Pavla Melková, v níž jsou abstraktní básně Pavly Melkové dány do dialogu s instalacemi a sochami britského umělce Antonyho Gormleyho.

Lektorka provede návštěvníky výstavou a hravou metodou společně odkryjí vnitřní témata a nastolí základní otázky. Program bude završen výtvarnou aktivitou v Artparku, kde děti vytvoří abstraktní sochy z hlíny a vryjí do nich své básně a poslání.

Vstup na prohlídku a navazující výtvarný workshop je volný, rádi bychom však upozornili, že kapacita je omezená a místa je nutné rezervovat. Své místo si můžete zarezervovat na e-mailu rajnisova@rudolfinum.org do pátku 20. září, 18:0 0. Pokud od nás zpětně nedostanete potvrzení, znamená to, že kapacita dílny byla naplněna a vaše rezervace tudíž není platná. Děkujeme vám za pochopení.

Později během víkendu se prosím pro ověření aktuálního stavu kapacity obracejte na kolegy z galerijní pokladny na telefonu +420 770 100 767.

Pokud si rezervaci na pokladně nevyzvednete nejpozději deset minut před začátkem Ateliérovky, vaše místa budou nabídnuta dalším zájemcům.